Setup Menus in Admin Panel

  • LOGIN
  • Geen producten in je winkelmand.

Een Rondleiding door het Systeem

Ga naar ManyChat.com om in te loggen.

Als je inlogt, kom je in het Dashboard terecht. Hier kan je zien hoeveel actieve abonnees je hebt (gratis kan je tot 1000 actieve subscibers lid blijven). Aan de linkerkant zie je de overige menu opties staan. In deze rondleiding, licht ik ze allemaal even kort toe.

Per dag zie je de inschrijvingen, ben je al langer lid, kan je rechts bovenaan ook de rapporten samenstellen om een andere periode te bekijken.

 

Bij Audience zie je wie er lid is, het geslacht indien dat aangegeven is, of ze abonnee zijn (subscriber) en sinds wanneer ze lid zijn.

Als je in het Audience menu op de namen klikt, kan je hier extra tags toevoegen, een chat beginnen, ze inschrijven voor een vervolgmailing en nog veel meer.

 

In de menu optie Live Chat zie je de messenger berichten tussen de bot en gesprekken die je zelf hebt gevoerd. Hier kan je ook het gesprek aan gaan met je bezoeker.

In het Growth Tools menu vind je alle mogelijkheden en de opties die je momenteel in gebruik hebt. De bovenste optie is een bot die reageert zodra er op mijn Facebook bericht gereageerd wordt. Deze is handmatig ingesteld (en leg ik je in een latere les uit).

De Example Bar, Pop-Up Opt-in en Example Landing zijn opties die je kan integreren in je website.

 

Broadcasting is eigenlijk gewoon een optie om een soort nieuwsbrief te versturen. Dit kan op een gepland tijdstip of meteen.
Hier zitten wel een paar regels aan indien je een promotionele broadcast wilt verzenden.

Door gebruik te maken van tags kan je in dit menu ook mensen juist uitsluiten of een bepaalde groep alleen aanspreken.

In het Automation menu kan je de automatische berichten regelen zoals de welkomsttekst, of dat je bot automatisch antwoord geeft als er bepaalde woorden gebruikt worden. Zoals het verzenden van de openingstijden op het moment dat dat woord in de tekst van je bezoeker voorkomt.

In het menu Flows zie je alle berichtstrengen die je hebt aangemaakt. Hier kan je ze eventueel toevoegen met de blauwe knop rechts bovenaan of de bestaande flows aanpassen.

In het Settings menu kan je je welkomsttekst instellen, je bot kopiëren naar een andere pagina, je facturen zien, velden aanmaken en o.a. je betaalgegevens zien.

Bijlages8

SEE ALL Add a note
YOU
Add your Comment
 

Gerelateerde Workshops

Trisha Business Academy is onderdeel van Trisha.nl | © 2017
X